Annuleren, ruilen en retourneren

Als je niet tevreden bent met het artikel dat je bij WoodUpp hebt gekocht, kun je het binnen 14 dagen retourneren. Vul hiervoor het retourformulier in en stuur het artikel terug via een bezorgdienst of laat het ophalen door onze eigen dienst. Kijk voor meer informatie over retourneren bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te ruilen of te retourneren. Neem voordat je je bestelling retourneert contact op met onze Klantenservice. Zij kunnen je ons retourformulier toesturen, welke je vervolgens ingevuld bij de bestelling toe kan voegen. Hiermee kunnen we jouw retour gemakkelijker en sneller verwerken.

 

Let op, de producten dienen in nieuwstaat en originele verpakking geretourneerd te worden.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Het is mogelijk je bestelling of producten te retourneren wanneer dit binnen ons 14 dagen retourbeleid valt. Je kunt de bestelling, tezamen met het ingevulde retourformulier, terugbrengen naar ons magazijn in Almere (Nederland). Na het in goede orde ontvangen van de producten zullen we het bedrag terugstorten op je rekening. Je kunt het retourformulier opvragen door een mail te sturen naar pm@woodupp.be.

 

Mocht je de bestelling willen retourneren, maar dienen wij een transport voor je te regelen, is dat ook mogelijk. Echter dienen wij hier wel transportkosten voor in rekening te brengen.

 

Let op, de producten dienen in nieuwstaat en originele verpakking geretourneerd te worden.

Wat zijn de retourkosten?

Je bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren van de goederen naar ons magazijn in Almere (Nederland). Indien je niet in staat bent om zelf een retour te verzorgen, kunnen wij een transport voor je inplannen. Hier zijn verzendkosten aan verbonden. Neem hiervoor contact op met onze Klantenservice.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Er dient binnen 14 werkdagen contact opgenomen te zijn met de klantenservice. De goederen kunnen enkel retour worden gestuurd met een ingevuld retourformulier. Wij dienen de goederen in nieuw staat en originele verpakking te ontvangen. Bij goed ontvangst kan het aankoopbedrag worden teruggestort naar de, bij ons bekende, tegenrekening.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Bij het in goede orde ontvangen van de bestelling kan het aankoopbedrag worden teruggestort naar de, bij ons bekende, tegenrekening. Het aankoopbedrag staat binnen enkele werkdagen terug op de rekening.

Hoe weet ik wanneer mijn retour verwerkt is?

Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen ontvang je een e-mail ter bevestiging.

Kan ik artikelen ruilen?

Is het geleverde product niet naar verwachting of heb je de verkeerde kleur besteld? Neem contact op met de klantenservice. Wij denken altijd mee in een gepaste oplossing.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Heb je een bestelling geplaatst, maar wil je deze toch annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze Klantservice. Is je bestelling nog niet verzonden, dan halen wij de bestelling direct uit ons systeem en storten we het aankoopbedrag terug. Heeft jouw bestelling wel al ons magazijn verlaten, dan kan je gebruik maken van je 14 dagen retourrecht.

Ik wil mijn bestelling aanpassen

Wil je jouw huidige bestelling aanpassen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze Klantenservice. Is je bestelling nog niet verzonden, dan passen wij de bestelling gelijk voor je aan. Heeft jouw bestelling wel al ons magazijn verlaten, dan kun je een extra bestelling plaatsen of de overige artikelen retour sturen.

Mijn bestelling is beschadigd

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, mag je verwachten dat je goede en kwalitatieve producten ontvangt. Als er iets mis is met het product, proberen we zo snel mogelijk een passende oplossing te vinden. Graag vragen we je daarom om bij ontvangst van je bestelling de producten gelijk te controleren en binnen 24 uur contact op te nemen indien er iets mis is.

 

Hoe kunnen we je helpen?

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op