DIT is FaustiX zijn Verhaal

 

WoodUpp Stories | Faustix

Bezoek Faustix

Wij zijn op bezoek geweest bij een muziek producer, DJ, vader en televisie bekendheid in Denemarken. Morten Olsen, ook wel bekend als Faustix, hij heeft onze panelen in Houtskool kleur om een exclusieve look te geven aan zijn thuisstudio.

Een studio in zijn eigen huis

Tijdens het interview met Faustix in zijn thuisstudio zijn wij maar 30 meter van zijn woonkamer en 40 meter van zijn slaapkamer. Dit laat ons inzien dat hij altijd de mogelijkheid heeft snel in zijn studio te zijn en muziek te maken als hij dat wilt. Het is duidelijk dat hij met elk detail rekening heeft gehouden om een geweldige studio te maken.

"Deense Gezelligheid"

De Houtskool panelen creëren een donkere maar gezellige sfeer in de ruimte. Hij verteld ons "Het zit hem allemaal in de Deense gezelligheid." Het is zo'n voordeel om thuis een studio te hebben die je naar je eigen smaak kan inrichten. Aan alle details is gedacht de panelen, de kleur op de draai tafel, het tapijt alles is goed uitgedacht.

Een perfecte dag start met een kop koffie..

____________________________

.. en dan de studio, die moet schoon zijn en de computer moet niet uitpuilen met mails en deadlines. Dit is helaas nooit het geval. Er is altijd iets aan de hand, mails en deadlines die gedaan moeten worden en natuurlijk het leven wat een DJ, er is geen dag hetzelfde.

Het geeft zoveel voldoening

Als Faustix muziek produceert doet hij dit thuis in zijn eigen studio waar hij relaxed kan zitten en creatief zijn nieuwe wereldhit kan maken.

Als dan uiteindelijk zijn geproduceerde track kan afspelen voor duizenden mensen is dat altijd spannend. Er kunnen veel dingen misgaan, zoals hij dat wel eens heeft meegemaakt. Het lekkerste gevoel is toch wel op het podium staan en het zien van dansende mensen die jouw track meezingen.

Wat is zijn inspiratie?

Inspiratie haalt hij uit het ontmoeten van nieuwe mensen en uiteraard in het nabij zijn van zijn familie.

Zijn doel is altijd om veel content te maken, of het nou is voor social media of het produceren van een nieuwe track. Het vind het prachtig om mensen plezier te zien maken en het vrolijk zijn door zijn muziek. Dan is zijn missie geslaagd.

Zie Faustix' panelen op jouw muur

Maak een foto, kies een paneel en zie het op jouw muur. Faustix heeft het Akupanel | Houtskool gekozen.

Zie Houtskool

Ga naar Houtskool

Bestel samples

Bestel samples hier