Authentiek Deens Design

Beoordeeld met een 4,7/5 op Trustpilot

Snelle en gemakkelijke installatie

Kleurstalen

Influencers

Hoe werken we samen?

We streven ernaar om voorop te lopen in innovatieve panelenontwerp- en constructieoplossingen. Door samen te werken met influencers, streven we ernaar de veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht van onze panelen te benadrukken.

Elk project is in onze ogen uniek, en onze expertise kan helpen om jouw visie tot leven te brengen. Als jouw aankomende project wandpanelen omvat, horen we graag meer over jouw project en ideeën.

1. Vertel ons over jouw idee

We moeten eerst kijken of het de juiste match is. Vertel ons over jezelf, je volgers en wat jouw idee is met betrekking tot de samenwerking!

2. De goedkeuring

We werken niet zomaar met iedereen. Wij doen een klein onderzoek en kijken of jouw volgers deel uitmaken van onze target groep.

3. Laten we beginnen

We gaan naar de details kijken voor onze samenwerking. Wat hebben we van jou nodig – en nog belangrijker – wat krijg je van ons.

4. Wij sturen ons product op

Wanneer onze samenwerking in gang is gezet, sturen wij ons product op. Wij zorgen voor de verzending en zoeken een passende afleverdatum.

5. Work your magic

Deel je verhaal over WoodUpp en onze producten op je eigen originele manier. Inspireer je volgers en creëer gave content.

6. Wij promoten jou

Stuur ons de gemaakte content, dan promoten wij jouw content in onze marketing! Wij hebben nu meer dan 650.000 volgers wereldwijd.

Laten we beginnen!

Stuur ons een e-mail met meer informatie over jezelf, je idee en je volgers. We zullen dan zo snel mogelijk bij je terugkomen.

Criteria

Jij deelt onze waarden

We geloven in positiviteit en echtheid. Ons doel is om mensen over de hele wereld te inspireren om betere omgevingen te creëren voor henzelf en hun dierbaren. Bij het selecteren van mogelijke WoodUpp-ambassadeurs is het belangrijkste voor ons dat ze zich kunnen vinden in onze missie.

Je volgers zijn belangrijk

Het draait niet om het aantal volgers dat je hebt, maar om de juiste volgers. Daarom hanteren we geen minimum aantal volgers, maar kijken we naar andere factoren zoals betrokkenheid en de algehele sfeer op je profiel.

Je bent bereid je statistieken te delen

Wij gebruiken een tool om je profiel te analyseren. Zo kijken we naar of jouw volgers aansluiten bij onze doelgroep en zijn we er zeker van dat het een goede match is!

Je stemt ermee in om je content te delen zodat wij deze kunnen gebruiken voor onze marketing.

Het is een vereiste dat jij de door jou gemaakte content met ons deelt zodat wij het voor onze marketing kunnen gebruiken. Het zou zonde zijn om jouw gave project niet te delen met onze volgers, toch?

Je hebt oog voor detail

Je weet hoe je met je camera moet werken en prachtige content kunt creëren. Jouw adembenemende foto’s en video’s inspireren je volgers en presenteren onze producten op de best mogelijke manier.

Projecten

Laat je inspireren door deze prachtige projecten

Amar Muric

Amar is een content creator die zijn video’s opneemt in zijn woonruimte, waar zijn werkplek ook gevestigd is. Voor hem is een goede akoestiek van cruciaal belang, aangezien hij video’s produceert.

Akupanel | 240 – Walnoot

150,00 

Sharon

Wij brachten een bezoek aan Sharon, beter bekend als @homebyrahs op Instagram, een interieurfreak, moeder en een content creator met maar liefst 22.9k volgers

Akupanel | 240 – Walnoot

150,00 

Pamela Dosal

Het interieur ademt een Scandinavische sfeer uit, met houten elementen en prachtige zwarte en beige accenten. Het is geweldig om te zien hoe Pamela met deze kleuren en materialen eenheid creëert in haar interieur.

Akupanel | 240 – Walnoot

150,00