Influencers

Werk jij als influencer en wil je met onze WoodUpp producten aan de slag? Laat ons weten waarom je wil samenwerken en hoe jij deze eventuele samenwerking voor je ziet door een mail te sturen.

Samenwerken?

Wij krijgen meer en meer aanvragen van influencers voor eventuele samenwerkingen, van over de hele wereld! Wil jij ook een lamellenwand of plafond in huis, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn benieuwd naar aankomende projecten en ideeën.

1. Wij horen graag over jouw voorstel.

Ben jij de juiste match voor WoodUpp? Wij zijn benieuwd naar jou, je Instagram account en hoe je een eventuele samenwerking voor je ziet.

2. Juiste match?

Wij zullen bepalen of het een juiste match is, aangezien wij niet met iedereen kunnen samenwerken. Sluit jij aan bij onze doelgroep?

3. Samenwerking starten!

Er wordt afgestemd hoe de samenwerking zal verlopen. Wat verwachten wij van jou en natuurlijk, wat mag je van ons verwachten plus welke producten komen daarbij kijken.

4. Ontvang onze producten.

Bij het starten van onze samenwerking zullen wij de gekozen producten toesturen.

5. Delen maar!

Het maken van content kan beginnen. Doe dit op een eigen en creatieve manier. Uiteraard hoe meer beeldmateriaal, hoe beter.

6. Wij delen jouw content.

Ook onze eigen marketing zal jou beeldmateriaal gebruiken en daarbij wordt je uiteraard benoemd. WoodUpp heeft meer dan 700.000 volgers wereldwijd!

Wil jij een samenwerking aangaan?

Stuur ons een mail op pm@woodupp.be / pm@woodupp.nl

Vertel ons over jezelf, je aankomende projecten, jouw account, volgers en samenwerkingsmogelijkheden. Wij nemen aan de hand van deze informatie contact met je op.

 

Stuur ons een mail

Criteria

Deel je passie!

Wij werken graag met mensen samen die bewust kiezen voor WoodUpp en achter ons product staan. Wij willen samenwerken met influencers die positief zijn en graag unieke, creatieve en authentieke content willen maken.

De juiste doelgroep

Het draait niet enkel en alleen om het aantal volgers, maar ook de doelgroep die jij met je content bereikt. Wij kijken ook naar de sfeer op je gehele profiel.

Deel je statistieken met ons

Wij willen inzage in je profiel om er zeker van te zijn dat er een goede, sterke en langdurige samenwerking tot stand kan komen. Dit heeft mede te maken met jouw publiek!

Wij delen de door jou gemaakte content

Onderdeel van onze samenwerking is het delen van de, door jou gemaakte, content. Deze zal gebruikt worden door ons eigen marketing team. Jij wordt uiteraard benoemd en in de spotlight gezet richting al onze 700.000 volgers!