CONTENT CREATOR PAMELA DOSAL

WoodUpp Stories | Pamela Dosal

Interieur lover Pamela Dosal

Wij mochten een kijkje nemen in de prachtig ingerichte woning van Pamela Dosal. Pamela is gek op interieur en inspireert dagelijks haar 26,1k volgers met, tot in de puntjes gestylde, interieur foto's en video's op haar Instagram pagina @pamdosal.

Het interieur heeft een Scandinavische uitstraling met houten elementen en zwarte en beige kleurige accenten.

Pamela vindt duurzaamheid belangrijk en probeert veel natuurlijke materialen in huis te halen. Onze panelen konden hierin natuurlijk niet ontbreken.

Van kale muur naar eye-catcher

Pamela wilde haar kale muren aanpakken en iets unieks creëren. Om dit te realiseren gebruikte zij de panelen in de kleur Walnoot. De panelen hebben een warme en unieke sfeer aan de ruimte gegeven.

Een goed en mooi interieur betekend voor Pamela dat het naast praktisch ook mooi en esthetisch moet zijn.

''Een praktisch, mooi en esthetisch interieur geeft mij veel rust en zorgt ervoor dat ik lekker ontspannen in mijn eigen huis kan rondlopen.''

Esthetisch en praktisch

Pamela merkte een duidelijke akoestische verbetering door de plaatsing van onze Akupanelen.

"De akoestische verbetering merkten wij het meest als de kinderen aan het spelen zijn of als we tv aan het kijken zijn.''

Pamela is inmiddels WoodUpp fan en geloof het of niet, project nummer 7 is in de maak!

Pamela heeft maar liefst 26,1k trouwe volgers

Op de Instagram pagina @pamdosal neemt Pamela haar volgers dagelijks mee in haar liefde voor interieur. In één oogopslag is het duidelijk dat Pamela voor eenheid gaat. De warme beige tinten in combinatie met houtelementen creëren eenheid in het interieur.

Ben je geïnspireerd geraakt?

Ben je geïnspireerd geraakt door dit prachtige interieur? Kijk jij naar deze foto's en denk jij, dit wil ik ook creëren in huis? Dat kan!
Met onze Akupanelen geef je een nieuwe look aan jouw interieur. Kies net als Pamela voor de kleur Walnoot om een warme uitstraling te creëren.

Twijfel je over de juiste kleur? Bestel dan onze kleurstalen om je te helpen met de kleurkeuze.